1
GBA-2
3
Sakur inpormasi anu rinci sareng profesional, hubungi kami di dieu!

TENTANG KAMI

Hebei Meihe Paint Co, Ltd didirikeun taun 2010, éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi pikeun ngahasilkeun sareng nalungtik produk lukisan bubuk garing anu ramah lingkungan.
Tim R&D tim dipimpin ku Kepala Élmuwan Dr. Jiaan Yang. Kalayan keahlian dina panalungtikan struktur molekul, Dr. Yang suksés ngararancang lapisan nano ngabentuk akselerator di AS, teras ngajantenkeun tim peneliti ngembangkeun cet bubuk Heshida. Bahan palapis inovatif ieu dina nyusun kakuatan nyaéta produk anu ramah lingkungan kalayan adhesion anu hadé sareng tahan hawa pikeun interior sareng hiasan éksternal.

CASES APLIKASI PRODUK

Produk urang kualitas luhur sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi

  • gdfshgfd
  • gdfsfdh
  • hgfdhgfj
  • gfhgfdhjgf
  • hgfdhgj
  • hgffghgf
  • dfshdfsh
  • dfshgfshgf
  • dgfgds
  • gfshsfgs
  • fghdfhj
  • hgdfhgf
  • gfddshgf
  • hfgshgfs
  • hfsshgfh
  • fdshgf
  • gfhshg
  • gdsfhgs

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Rengse Proyék

  • 0+

    Taun-taun Pangalaman

  • 0+

    Penghargaan Unggul

  • 0%

    Kamajuan Proyék

Kaunggulan urang

Kauntungan urang mangrupikeun janten panyémbaran solusi one-stop pikeun layanan palanggan.

INFO PUSAT

  • 2020.01.19 Annual Meeting

    Rapat Taunan 2020.01.19

    Jun-25-2020

    Rapat Taunan Taun Jan.19th, 2020. Kantor kami ngagaduhan pésta taunan di Shijiazhuang, nyimpulkeun sareng ngalaporkeun pagawéan sapanjang taun, muji individu maju sareng tim. Setting tujuan pikeun taun hareup.

  • 2019.10.02 Edifica Exhibition

    2019.10.02 Pameran Edifica

    Jun-24-2020

    Pameran Edifica On Oct.2nd-5th, 2019. Hebei copihue ngahadirkeun paméran EDIFICA di Chile.

  • 2019.05.14 Factory Visit

    2019.05.14 Didatangan Pabrik

    Jun-23-2020

    Pabrik Vist Dina Mei.14th, 2019. Pausahaan urang di Cili didatangan pabrik.

maca deui