Tentang Kami

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Hebei Meihe Paint Co, Ltd didirikeun taun 2010, éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi pikeun ngahasilkeun sareng nalungtik produk lukisan bubuk garing anu ramah lingkungan.

Tim R&D tim dipimpin ku Kepala Élmuwan Dr. Jiaan Yang. Kalayan keahlian dina panalungtikan struktur molekul, Dr. Yang suksés ngararancang lapisan nano ngabentuk akselerator di AS, teras ngajantenkeun tim peneliti ngembangkeun cet bubuk Heshida. Bahan palapis inovatif ieu dina nyusun kakuatan nyaéta produk anu ramah lingkungan kalayan adhesion anu hadé sareng tahan hawa pikeun interior sareng hiasan éksternal.

Ngaliwatan uji resmi ku Pusat Uji Bahan Bahan Nasional, cet bubuk garing Heshida ngagaduhan enol VOC, enol formaldehida, siri enol benén sareng nol beurat logam anu leres-leres janten produk lukisan tanpa polusi. Ogé, cet bubuk garing Heshida ngagaduhan kamampuan langkung ti langkung ti lima puluh rébu kali pikeun réparasi scrubbing.

Cucur garing Heshida nyaéta produk palapis anu ramah lingkungan sareng hak milik intelektual bebas. Seueur ahli anu nyarios "Révolusi téhnologi inovatif pikeun sajarah pangembangan industri dina langkung ti 60 taun dina, éta bakal ngiringan industri lukisan dunya lebet kana polusi enol."

Dina Séptémber 2012, cet bubuk Heshida ngaluluskeun "pangajen téhnik Nasional pikeun produk anyar" di Beijing, anu janten bahan lukisan bubuk garing munggaran; anu munggaran ngaliwatan "Téhnik téknik Nasional pikeun produk anyar"; bahan lukisan témbok interior sareng luar luar munggaran tanpa VOC, formaldehyde, séri bénzin, logam beurat, sareng ngeusian jurang dina industri rumah tangga ieu. 

Dina Oktober 2014, cet bubuk garing kering Heshida dilélérkeun ku sertifikasi "Produk inti anyar Nasional", anu dikaluarkeun bareng ku Républik Élmu Ilmu Sareng Téknologi, Departemen Perlindungan Lingkungan, Departemen Perdagangan Lingkungan, Pamariksaan Kualitas. Administrasi 

Dina Désémber 2014, standar lokal tina cet garing bubuk garing pikeun témbok internal sareng éksternal propinsi Hebei dibentuk ku Meihe Paint Co, Ltd, anu disatujuan ku kualitas propinsi Hebei sareng Biro Téknologi. Kiwari ayeuna, perusahaan ngerjakeun standar nasional pikeun cet émosiion bubuk garing pikeun témbok internal sareng éksternal.

Dina Nopémber 2016, Hebei Meihe Paint Co., Ltd dilélérkeun ku sertifikasi "High and New Enterprise Enterprise" anu dikaluarkeun ku Hebei Élmu Provinsi Élmu Sareng Élmu, Jurusan Keuangan Provinsi Hebei, Biro Pajak Nasional Hebei sareng Biro Pajak Lokal Hebei.

Perusahaan ayeuna gaduh opat patén penemuan, tilu patén-patén penampilan sareng genep patén-patén aplikasi anu anyar. 

Cét bubuk garing Heshida tiasa dilarapkeun ka lukisan témbok interior sareng luar, hiasan témbok seni, panyalindungan taneuh jsb. Produk ieu parantos dilarapkeun kana sagala jinis lingkungan bumi, ruang kantor, gedong komersial, pabrik, rumah sakit, sakola sareng seueur tempat umum . Cucur bubuk Heshida dipaké henteu ngan ukur kanggo hiasan bumi anu énggal, sareng tiasa dianggo dina ngarobih bumi. Éta damel kanggo pariksa engké saatos ngalukis. Cét bubuk garing Heshida henteu ngan ukur ngajaga kasehatan pikeun pagawean palapis, tapi ogé nyayogikeun lingkungan séhat anu henteu hadé pikeun jalma damel sareng hirup. Kusabab kinerja héjo sareng lingkungan, kinerja pinunjul sareng harga anu saé, Heshida cet bubuk garing nampi pujian anu langkung luhur ti para pangguna sareng para palanggan. 

Sajauh ieu, Hebei Meihe Paint Co., Ltd, parantos ngadegkeun hubungan koperasi sareng perusahaan domestik sareng asing sareng lembaga, sareng nyetél "Powder Lukisan Laboratorium" sareng "Taman Nasional Cét Nasional Nasional" di China. Éta bakal ngamajukeun misi ku karbon-rendah, hemat energi, produk séhat sareng lingkungan anu ramah, sareng ngadamel kontribusi pikeun ningkatkeun lingkungan di China. 

Sertipikasi Kualifikasi

Lisénsi Usaha

Unit integritas merek AAA kualitas Cina

Brand héjo industri konstruksi Cina

Sertipikat Produk Anyar Nasional

Ngan ukur Suplai

Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan ISO9001

Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan ISO14001

Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan OHSAS18001

Sertipikat Patén

Sertipikasi Produk Produk

gfshgf

Produk anyar sareng téknologi anyar mendatangkeun kahirupan anyar sareng kaséhatan ka dulur!

Heshida mangrupikeun hormat ka alam sareng kahirupan !!!