Taros Kami

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Hebei Meihe Cat Co., Ltd.

Peryogi bantosan? Sakur inpormasi anu rinci sareng profesional, hubungi kami di dieu!

Alamat

Alamat Pabrik:No.3723 Jalan Raya Kalér Besar, Baoding, Hebei, Cina.
Alamat Kantor:No.36 Jalan Shihuo kalér, ruangan bisnis Zhongyuan 1301, Kacamatan Xinhua, Shijiazhuang, Hebei, Cina.

Hubungan

Miss Shiner: Manajer Penjualan
Email:shiner@hebeicopihue.com
Tel.:0086-15932679379

Mr. Wang Yanzhao: Manajer Umum
Email:wangyanzhao@hebeicopihue.com
Tel.:0086-18603112818

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami