FAQ

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Patarosan Sering

Naha anjeun peryogi bantosan? Punten pastikeun konsultasi pikeun patarosan anjeun!

1.Suasi: Sabaraha cet anu kuring kedah nyetél kamar kuring?

Jawaban: Kanggo cet témbok interior, 10kgs tiasa sikat sekitar 100-120 saatos sikat dua kali.

2.Question: Sabaraha bubuk KG tiasa nempatkeun 20t ctnr?

Jawaban: Urang tiasa nganggo karton pikeun ngalukis bubuk, sareng ember sacara misah, tumpukan ember babarengan pikeun nyalametkeun rohangan, éta tiasa ngeusi bubuk 8600kgs sareng 860 ember dina 20'ctnr.

3.Suestion: Sabaraha lami kanggo cet pikeun garing di antara jaket?

Jawaban: Jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun cet garing bakal gumantung kana sababaraha faktor éksternal sapertos suhu kamar sareng cuaca. Sacara umum, bisa disebutkeun yén beungeutna bakal garing dina waktu 30-50 menit. Nanging, salutan lengkep tamba dina lima (5) dinten paduli jinisna.

4.Question: Naha HESHIDA® ngagaduhan cet interior anu bau?

Jawaban: Cét interior urang anu cét lingkungan sareng cét bau-kirang.

5.Question: Naha aya tatanan anu leres nalika ngalukis interior atanapi kamar?

Jawaban: Nalika ngalukis kamar, dianjurkeun mimitian ku siling. Disusul ku témbok, permen, sareng peralatan. Sarta pamustunganana, lantai sakumaha diperlukeun.

6.Question: Naha aya urutan anu ditangtoskeun nalika ngalukis exteriors?

Jawaban: Sarupa jeung interior lukisan, nalika ngalukis struktur's adul, éta disarankeun pikeun ngamimitian dina titik nu pangluhurna. Cét unggal sisi, hiji-hiji. Rengse ku ngalukis anu motong.

7.Question: Naon anu kuring lakukeun nganggo cet koret?

Jawaban: Upami anjeun tétang korét atanapi bahan kimia, aranjeunna henteu kedah dibuang kana saluran cai atanapi badan anu kabuka. Anjeun tiasa nyumbangkeun aranjeunna pikeun amal.

8.Question: Kumaha carana abdi tiasa janten dealer / distributor Cét HESHIDA®?

Jawaban: Kanggo transaksi / transaksi distributor / bisnis, anjeun tiasa koordinasi sareng kami kalayan ngirim kami nami lengkep, alamat, detail kontak sareng nyuhunkeun di wangyanzhao@hebeicopihue.com atanapi shiner@hebeicopihue.com