Heshida Cét

Halo, datang ka konsultasi produk urang!
  • Heshida Ceramic and Titles Exterior Wall Building Decoration

    Heshida Keramik sareng Judul Dekorasi Tembok Luar

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...