Heshida Gancang Pangeringan Non-Pullition Cat Jalan Lintas

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Heshida Gancang Pangeringan Non-Pullition Cat Jalan Lintas


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs
Gloss:Sorotna Gloss
Beungeut Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit.
Overcoating Interval: Ngidinan Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun.
Kering Ngaliwat: Lima (5) Dinten
Kandelan Pilem Kering: 1,5mm / Lambang
Métode Aplikasi: Cét Sikat, Roller Atanapi Semprés.
Bungkusan:5kgs / Bag, 2bags / ember
Thinning: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6.
Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Kéngingkeun Sakur Warna anu Anjeun Hayang.

Katerangan:
Heshida Bubuk Pangalusna Lantai cetAnggo Formula Inovatif Internasional, Henteu Polusi Ka Lingkungan Lingkungan Lingkungan Luar Lan Luar.Aktina Masih Kakuatan Panutup Sareng Pencét, Kekerasan Tinggi, sareng Résistansi Minyak, Résistansi Cai, Résistansi Kelemahan sareng Rintisan Korosi, Sareng Seuneu Lawan Seuneu Kelas A1. Pangropéa warna Alus, Kahirupan Jasa panjang.

dffg (2)
dffg (1)

Aplikasi:
Ditrapake pikeun Kadaharan, Tekstil, Industri Kimia, Elektronika, Mesin, Logistik sareng Bengkel Produksi Lainna, Gedong Kantor, Gudang, Laboratorium, Palapis Permukaan, Utamana Cocog Kanggo Lantai Kaping, Bawah Bawah, Tempat parkir Di Bumi, Lingkungan Éktistis Lingkungan sareng Seueur.

Fitur:
1. Lalawanan Pikeun Abrasion, Tekanan sareng Ketegaran;
2. Lambang Kuat Sareng Ngajaga;
3. Penampilan Nyaéta Lemes Sareng, Anti Slip Sareng Gampang Ngabersihan;
4. Resistansi Kuat Pikeun Ngaronjatkeun Sareng Cai;
5. Héjo Jeung Perlindungan Lingkungan.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Suasi: Sabaraha cet anu kuring kedah nyetél kamar kuring?
    Jawaban: Kanggo cet témbok interior, 10kgs tiasa sikat sekitar 100-120 saatos sikat dua kali.

    2.Question: Sabaraha bubuk KG tiasa nempatkeun 20t ctnr?
    Jawaban: Urang tiasa nganggo karton pikeun ngalukis bubuk, sareng ember sacara misah, tumpukan ember babarengan pikeun nyalametkeun rohangan, éta tiasa ngeusi bubuk 8600kgs sareng 860 ember dina 20'ctnr.

    3.Suestion: Sabaraha lami kanggo cet pikeun garing di antara jaket?
    Jawaban: Jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun cet garing bakal gumantung kana sababaraha faktor éksternal sapertos suhu kamar sareng cuaca. Sacara umum, bisa disebutkeun yén beungeutna bakal garing dina waktu 30-50 menit. Nanging, salutan lengkep tamba dina lima (5) dinten paduli jinisna.

    4.Question: Naha HESHIDA® ngagaduhan cet interior anu bau?
    Jawaban: Cét interior urang anu cét lingkungan sareng cét bau-kirang.

    5.Question: Naha aya tatanan anu leres nalika ngalukis interior atanapi kamar?
    Jawaban: Nalika ngalukis kamar, dianjurkeun mimitian ku siling. Disusul ku témbok, permen, sareng peralatan. Sarta pamustunganana, lantai sakumaha diperlukeun.

    6.Question: Naha aya urutan anu ditangtoskeun nalika ngalukis exteriors?
    Jawaban: Sarupa jeung interior lukisan, nalika ngalukis adul ti struktur, disarankeun pikeun ngamimitian dina titik anu pangluhurna. Cét unggal sisi, hiji-hiji. Rengse ku ngalukis anu motong.

    7.Question: Naon anu kuring lakukeun nganggo cet koret?
    Jawaban: Upami anjeun tétang korét atanapi bahan kimia, aranjeunna henteu kedah dibuang kana saluran cai atanapi badan anu kabuka. Anjeun tiasa nyumbangkeun aranjeunna pikeun amal.

    8.Question: Kumaha carana abdi tiasa janten dealer / distributor Cét HESHIDA®?
    Jawaban: Kanggo dealer / distributor transaksi / transaksi bisnis, anjeun tiasa koordinasi sareng kami kalayan ngirim kami nami lengkep, alamat, detail kontak sareng pamundut di wangyanzhao@hebeicopihue.com atanapi shiner@hebeicopihue.com

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami