Lantai cet

Halo, datang ka konsultasi produk urang!
  • Heshida Quick Drying Non-Pullition Floor Traffic Paint

    Heshida Gancang Pangeringan Non-Pullition Cat Jalan Lintas

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Sorotan Permukaan Permukaan Gulang: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngiringan Ngaliwatan: Lima (5) Dinten Kandel Film garing: 1.5mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...