Heshida Ngajual Panas Super Boleh Dipasuh & Anti Usikna Kanggo Palapis Dapur

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Heshida Ngajual Panas Super Boleh Dipasuh & Anti Usikna Kanggo Palapis Dapur


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Liputan Praktis: 100-120 Square Square Meter / 10kgs
Gloss:Matt Gloss
Beungeut Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit.
Overcoating Interval: Ngidinan Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun
Kering Ngaliwat: Lima (5) Dinten
Kandelan Pilem Kering: 0.2-0.3mm / Lambang
Métode Aplikasi: Cét Sikat, Roller Atanapi Semprot Airless.
Bungkusan: 5kgs / Bag, 2bags / ember
Thinning: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6.
Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Kéngingkeun Sakur Warna anu Anjeun Hayang.

Katerangan:
Heshida Super bisa Dipasihan & Cai Ngawahan Tukang Tembok Bubuk Cét Gunakeun Formula Inovatif Internasional, Teu aya Korupsi Pikeun Lingkungan Lingkungan Lingkungan sareng Luar.Kencétik Pilarian Ieu Tujuh, Kalayan Rintangan Super scrub, Prestasi Lingkungan Luhur, Dina Sarua Sarané Aya Jumlah Performance Anu Kalayan: Film Cat Bodas Super Bodas Ngagaduh Kakuatan Panangan Ngendalikeun Harta Aliran anu Saé, Utamana Cocog Kanggo Hiasan Sareng Lukisan Jero Intisari.

dffg (2)
dffg (1)

Aplikasi:
Anu Cocog Pikeun Palapis Tinggi Gred Paringkat sapertos Tembok Dalaman, Siling, Konkrit, Papan Gypsum, Struktur Bata, Dewan Asbés Sareng Dadi.

Fitur:
1. Voc, Free Formaldehyde, Benzene, Lead, Merkuri Henteu Dideteksi;
2. Anti Mildew Anti Alkali A;
3. Pilem Nyaéta Kantos Sareng Gangguan;
4.Super pilem cet bodas;
5. Daya Nyumput Saé Jeung Awét;
6. Seuneu Jauh Seuneu A2.

Pitunjuk Pikeun Anggo:
①Tambah Cai Pikeun 2-3cm Di Bawah Paringkat Cai Tembok Batin Anu Laras.
BagsPour 2 Kantong Bubuk, Présipitasi Alatan Pikeun Hiji Minit.
③Tingkat Kacepetan Luhur Sareng Campuran Listrik Kanggo Paling Minit 8 Menit.
④Scrape Pareum Bahan Ngambang Nganggo Kepala sareng Aduk Kanggo 2 Ka 3 Menit.
⑤Tuluy Nambihan Cai Ngantos Ngeunaan 10 ~ 15 Cm Ti Puncak Barrel.Mangpaatkeun Kocok Deui Ngeunaan 30 Seconds.Add Cai Pikeun 1,5-2cm Di luhureun Tepi Paling Laras (Upami Anggo Nyemprot Airless, Tambihan Cai Pikeun Groove On Tepi Bawaheun Laras, Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1,4)
⑥Télakeun Kanggo 30 Menit (Ninggalkeun Pikeun 1 ~ 2 Jam Nya Langkung Saé)
⑦Terepuk Nganggo Batang atanapi Atuh Blénder, Lajeng Ngabaring Kalayan Filter Panyaring Khusus Pikeun 2 Atawa 3 Kali, teras Anjeun Bisa Dipaké.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Suasi: Sabaraha cet anu kuring kedah nyetél kamar kuring?
    Jawaban: Kanggo cet témbok interior, 10kgs tiasa sikat sekitar 100-120 saatos sikat dua kali.

    2.Question: Sabaraha bubuk KG tiasa nempatkeun 20t ctnr?
    Jawaban: Urang tiasa nganggo karton pikeun ngalukis bubuk, sareng ember sacara misah, tumpukan ember babarengan pikeun nyalametkeun rohangan, éta tiasa ngeusi bubuk 8600kgs sareng 860 ember dina 20'ctnr.

    3.Suestion: Sabaraha lami kanggo cet pikeun garing di antara jaket?
    Jawaban: Jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun cet garing bakal gumantung kana sababaraha faktor éksternal sapertos suhu kamar sareng cuaca. Sacara umum, bisa disebutkeun yén beungeutna bakal garing dina waktu 30-50 menit. Nanging, salutan lengkep tamba dina lima (5) dinten paduli jinisna.

    4.Question: Naha HESHIDA® ngagaduhan cet interior anu bau?
    Jawaban: Cét interior urang anu cét lingkungan sareng cét bau-kirang.

    5.Question: Naha aya tatanan anu leres nalika ngalukis interior atanapi kamar?
    Jawaban: Nalika ngalukis kamar, dianjurkeun mimitian ku siling. Disusul ku témbok, permen, sareng peralatan. Sarta pamustunganana, lantai sakumaha diperlukeun.

    6.Question: Naha aya urutan anu ditangtoskeun nalika ngalukis exteriors?
    Jawaban: Sarupa jeung interior lukisan, nalika ngalukis adul ti struktur, disarankeun pikeun ngamimitian dina titik anu pangluhurna. Cét unggal sisi, hiji-hiji. Rengse ku ngalukis anu motong.

    7.Question: Naon anu kuring lakukeun nganggo cet koret?
    Jawaban: Upami anjeun tétang korét atanapi bahan kimia, aranjeunna henteu kedah diicalkeun kana saluran cai atanapi badan anu kabuka. Anjeun tiasa nyumbangkeun aranjeunna pikeun amal.

    8.Question: Kumaha carana abdi tiasa janten dealer / distributor Cét HESHIDA®?
    Jawaban: Kanggo dealer / distributor transaksi / transaksi bisnis, anjeun tiasa koordinasi sareng kami kalayan ngirim kami nami lengkep, alamat, detail kontak sareng pamundut di wangyanzhao@hebeicopihue.com atanapi shiner@hebeicopihue.com

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami