Cét Tembok Dalam

Halo, datang ka konsultasi produk urang!
  • Heshida Hot Selling Super Washable & Anti-friction For Interior Wall Coating

    Heshida Ngajual Panas Super bisa Diasupan & Anti gesekan Kanggo Palapis Tembok Dalaman

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Crystal Diamond Non-Pollution Interal Wall paint

    Heshida Crystal Inten Non-Polusi Pencét Dinding Pencét

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Defender Damp Proofing Interior Wall paint

    Heshida Bek Damp Proofing Tembok Dalaman

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Clean and Fresh Inner Wall Water Paint

    Heshida Beresih sareng Tembok Batin Cai anu Terbatas

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Happiness Dry Powder Paint For Interior Wall Use

    Heshida Kabagjaan Gencatan Bubuk Cét Pikeun Paké Tembok Dalam

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...