Warta

Halo, datang ka konsultasi produk urang!
  • 2020.01.19 Annual Meeting

    Rapat Taunan 2020.01.19

    Rapat Taunan Taun Jan.19th, 2020. Kantor kami ngagaduhan pésta taunan di Shijiazhuang, nyimpulkeun sareng ngalaporkeun pagawéan sapanjang taun, muji individu maju sareng tim. Setting tujuan pikeun taun hareup.
    Maca deui
  • 2019.10.02 Edifica Exhibition

    2019.10.02 Pameran Edifica

    Pameran Edifica On Oct.2nd-5th, 2019. Hebei copihue ngahadirkeun paméran EDIFICA di Chile.
    Maca deui
  • 2019.05.14 Factory Visit

    2019.05.14 Didatangan Pabrik

    Pabrik Vist Dina Mei.14th, 2019. Pausahaan urang di Cili didatangan pabrik.
    Maca deui
  • 2017.10.11 Factory Visit

    2017.10.11 Didatangan Pabrik

    Pabrik Vist On Oct.11th, 2017. Palanggan Indonésia urang ngadatangan pabrik sareng ngadaptar kontrak.
    Maca deui
  • Produk anu ramah lingkungan tiasa mainstream

    Industri palapis cai bakal ngembangkeun gancang, produk perlindungan lingkungan tiasa janten aliran utama. Pelapis tradisional ngagaduhan dampak anu hébat kana lingkungan atmosfir sareng kaséhatan manusa. Cét tradisional nganggo pangleyur organik janten cair sareng ngandung tingkat organik volatile ...
    Maca deui
  • Naon ari palapis Powder?

    Palapis bubuk mangrupikeun jinis palapis anu diterapkeun salaku bubuk garing anu gratis. Beda utama antara cet cair konvensional sareng palapis bubuk nyaéta palapis bubuk henteu meryogikeun pelarut pikeun nyimpen bagian binder sareng pangisi dina bentuk gantung cairan. Palapis ngetik nyaéta…
    Maca deui
  • 2017.09.05 Factory Visit

    2017.09.05 Didatangan Pabrik

    Pabrik Vist Dina Sep.5th, 2017. Samaranch Ⅲ (Cucuuk Juan Antonio Samaranch Torelló) ngadatangan pabrik sareng ngalenyepan produk kami pikeun ngobrolkeun ngeunaan kerjasama di Éropa. ...
    Maca deui