Rapat Taunan 2020.01.19

Halo, datang ka konsultasi produk urang!

Rapat Taunan
Tanggal Jan.19th, 2020. Kantor kami ngagaduhan pésta taunan di Shijiazhuang, nyimpulkeun sareng ngalaporkeun pagawéan sapanjang taun, muji individu maju sareng tim. Setting tujuan pikeun taun hareup.

jfhgj (2)

jfhgj (1)


Waktu pos: Jun-25-2020