Produk

Halo, datang ka konsultasi produk urang!
  • Heshida Wall Decorative Paint

    Heshida Tembok Hiasan

    Pengenalan: Heshida cat seni bubuk garing nganggo rumus inovatif internasional, Henteu aya polusi pikeun lingkungan jero ruangan sareng luar. Produk ieu gaduh anti cai, anti debu, harta api-api, nganggo scrubbing alus, rubbing sareng sipat-sipat séjén, konstruksi saderhana, warna-warna anu alus, sareng. warna anyar. Éta tiasa dilakukeun kana rupa-rupa produk sapertos cat embossed, cat foil logam, cet tékstur, cat retakan, cet batu pasir, jsb. Aplikasi: Éta hiasan anu cocog pikeun h ...
  • Heshida Quick Drying Non-Pullition Floor Traffic Paint

    Heshida Gancang Pangeringan Non-Pullition Cat Jalan Lintas

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Sorotan Permukaan Permukaan Gulang: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngiringan Ngaliwatan: Lima (5) Dinten Kandel Film garing: 1.5mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Ceramic and Titles Exterior Wall Building Decoration

    Heshida Keramik sareng Judul Dekorasi Tembok Luar

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Popular Multifunction For Exterior Wall Coating

    Multifungsi Popular Heshida Kanggo Lapisan Lapisan Luar

    Liputan Praktis: 900-100 Meter Square / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida High-Quality Paint For External Wall Art

    Cét kualitas Heshida Kualitas Tinggi Kanggo Tembok Art éksternal

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Quality Excellent Application Outer Wall Paint

    Heshida Kualitas Alus Aplikasi Oton Dinding Cat

    Liputan Praktis: 900-100 Meter Square / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Hot Selling Super Washable & Anti-friction For Interior Wall Coating

    Heshida Ngajual Panas Super bisa Diasupan & Anti gesekan Kanggo Palapis Tembok Dalaman

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Crystal Diamond Non-Pollution Interal Wall paint

    Heshida Crystal Inten Non-Polusi Pencét Dinding Pencét

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Defender Damp Proofing Interior Wall paint

    Heshida Bek Damp Proofing Tembok Dalaman

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Clean and Fresh Inner Wall Water Paint

    Heshida Beresih sareng Tembok Batin Cai anu Terbatas

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Happiness Dry Powder Paint for Exterior Wall Use

    Heshida Kabagjaan Gencatan Bubuk Cét pikeun Énggal Tembok Pamakéan

    Liputan Praktis: 90-100 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...
  • Heshida Happiness Dry Powder Paint For Interior Wall Use

    Heshida Kabagjaan Gencatan Bubuk Cét Pikeun Paké Tembok Dalam

    Liputan Praktis: 100-120 Méter Méter / 10kgs Gloss: Matt Gloss Permukaan Garing: Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit. Overcoating Interval: Ngawenangkeun Tilu puluh ~ Lima Puluh (30 ~ 50) Menit Sateuacan Ngalumpatkeun. Ngalangkungan Ngalangkungan: Lima (5) Kering Pelem Film garing: 0.2-0.3mm / Metode Aplikasi Lambang: Cét Sikat, Roller Atanapi Sempur. Pembungkusan: 5kgs / Kantong, 2bags / LIPI Meni: Rasio Bubuk Ka Cai Nyaéta 1: 1.4 ~ 1: 1,6. Warna anu aya: Aya 9 Warna Dasar, Bisa Nganggo 9 Ieu Warna Dasar Sareng Formula Pikeun Bérés Sakur ...